ensayo betera 1

Imatge de l’assaig amb l’orquestra CAM

Hui els Majorals i Obreres de 2015 anunciaran al poble que les Festes de Bétera ja estan ací amb la tradicional entrada de la Murta i demà arribaran un dels moments més esperats de cada estiu: l’acte de la Presentació a l’Albereda.

Enguany després de l’acte protocol·lari els veïns i veïnes de Bétera podran disfrutar d’un espectacle únic protagonitzat per Pep Gimeno “Botifarra” i el cantaor Xavier de Bétera els quals estaran acompanyats per l’Orquestra del Centre Artístic Musical de Bétera, els músics de la rondalla i els dolçainers de la colla Xe que burrà!.

ensayo betera 2

Xavier de Bétera i Pep Gimeno “Botifarra”

Prop de 90 músics faran gaudir al públic durant més d’una hora i mitja d’espectacle per al qual músics i cantaors porten assajant este darrer mes sense descans. “Lo bonic d’aquest espectacle és la sinergia que es crea al juntar una rondalla tradicional amb la banda simfònica. La unió de la música culta i la popular més les dolçaines crearan un efecte únic “, explica Xavier Benedito.

Segons ens han avançat Xavier de Bétera, el públic podrà disfrutar de peces del repertori habitual del Botifarra i d’altres inèdites entre les que hi haurà alguna sorpresa especial per als veïns i veïnes de la localitat.

Patrocinio GES

¡Consigue gratis una tablet!. Accede aquí al cupón de tu  Tablet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment