EditorialNotícies

1.000En la redacció de Betera.com estem de celebració i és que el nostre diari digital ha arribat ni més ni menys que al milió de visites.

Des del nostre diari hem treballat sempre amb un objectiu: informar als veïns i veïnes de Bétera de tot el que passa dia a dia a la nostra localitat amb serietat i veracitat. I les xifres demostren que ho hem aconseguit ja que cada dia sou milers els usuaris que llegiu les nostres notícies, veieu les nostres fotografies i reviseu els nostres vídeos.

Els inicis no han sigut fàcils, ens ha costat fer-nos un lloc, però ho hem aconseguit consolidant-nos com l’únic mitjà local de Bétera que informa de tot. Ja sabeu que a la nostra web sempre han tingut i tenen cabuda: tots els partits polítics, totes les associacions culturals, tots els esports, totes les falles, totes les festes, totes les queixes i denúncies dels veïns i totes les notícies polítiques i econòmiques.

Gràcies a les xarxes socials i al dia a dia a peu de carrer, de festa, de ple… hem aconseguit arribar a quasi tots els veïns i veïnes de Bétera. Creiem fermament en què la informació local és necessària i útil per ser la més propera als ciutadans.

Ara volem seguir creixent i per això hem posat a disposició dels nostres lectors una nova aplicació per al mòbil (betera-app) i un canal de televisió (Online) que anirem a poc a poc omplint de vídeos.

Gràcies a tots per seguir-nos, per llegir-nos, per enviar-nos les vostres queixes, els vostres comentaris, els vostres articles. Gràcies de veritat! Seguim!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment