II Concurs de Fotografia (2)

La primera edició va ser un èxit i aquest any repetim per celebrar que el nostre diari digital ha arribat al milió de visites gràcies a vosaltres, els lectors. Betera.com posa en marxa el II Concurs de Fotografia Festes de Bétera que repartirà premis en metàl·lic a les tres millors fotografies que es presenten al concurs.

Però compte! perquè este any tenim una novetat important: les fotos s’hauran de pujar a través de la nostra nova aplicació mòbil: betera-app que està disponible per a mòbils Android i iPhone de manera gratuïta.

App

La temàtica de les fotografies serà les Festes de Bétera. Tot és possible: coetà, cordà, processó de les alfàbegues, confeti, etc. El jurat,  compost per l’equip de betera.com, valorarà l’originalitat de la imatge, la composició, el sentit i colorit de la mateixa.

Només s’acceptarà una fotografia per persona i per enviar-la només heu de:

1. Baixar la nostra aplicació gratuïta betera-app
2. Anar a l’apartat: Notícies de Bétera.
3. Polsar sobre la icona de la càmera de fotografia “Foto Aviso”.
4. Pujar la imatge.
5. I en el apartat de comentaris indicar el vostre nom, cognoms, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic.

Premis de 50, 75 i 100 euros

Per participar teniu des del 12 d’agost i fins al 18 d’agost. Dimecres, 19 d’agost, a les 20.00 hores lliurarem els premis en metàl·lic al barracó dels Majorals de 2016.  Els premis seran de 50 euros per al tercer classificat, 75 euros per al segon millor i 100 euros per al guanyador del certamen.

Vos deixem l’enllaç de la notícia del I Concurs de Fotografia Festes de Bétera celebrat el 2013: “Betera.com entregó anoche los premios del I Concurso de Fografía Fiestas de Bétera”. 

Patrocinio GES

¡Consigue gratis una tablet!. Accede aquí al cupón de tu  Tablet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment