La tradicional Entrada de la Murta va ser ahir el preludi de les Festes de Bétera que comencen hui oficialment amb l’acte de Presentació de les Obreres i Majorals de 2015. A la Plaça del Castell  ja es respirava ambient festiu amb els veïns i veïnes en els carrers amb ganes de passar-ho bé i de disfrutar de tradicions com esta, en la qual els carros tirats per cavalls omplin cada 11 d’agost d’olor i color els carrers de la localitat gràcies a la murta recollida i preparada pels festers.

murta betera 6 ok ok

A les 19.30 hores multitud de persones es van donar cita a les portes del Castell amb ganes que comencen les festes. La llum del capvespre, el castell, els cavalls, la murta i els vestits regionals dels festers formaren una estampa única.

Acompanyant els majorals es trobaven les quatre obreres María Bravo, María Aloy, Xus Martínez i Mónica Martínez que van lluir vestits de hortolanes amb un sol topo, ones a l’aigua i flors com tocat.  Les xiques, que durant els pròxims deu dies seran les protagonistes al poble, van disfrutar de la vesprada saludant a familiars i amics i omplint els carrers amb pètals de flors, tal com mana la tradició.

A l’acte també va acudir part de la corporació muncipal encapçalada per l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany.

murta betera 1 murta betera 2 murta betera 3 murta betera 5

murta betera 4 murta betera 7 murta betera 8 murta betera 9

murta betera 10 murta betera 11 murta betera 12 murta betera 13

murta betera 14 murta betera 15 murta betera 16 murta betera 17

murta betera 18 murta betera 19 murta betera 20 murta betera 21

murta betera 22 murta betera 23 murta betera 25 murta betera 31

murta betera 26 murta betera 27 murta betera 28 murta betera 30

Patrocinio GES

¡Consigue gratis una tablet!. Accede aquí al cupón de tu  Tablet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment