Festes de BéteraNotícies

Ahir Bétera va viure el començament oficial de les Festes de Bétera amb la trobada i la salutació de les Obreres i Majorals a la corporació municipal a les portes de l’Ajuntament de Bétera, el Vi d’Honor a Casa Nebot, la Presentació a l’Albereda i el concert de Pep Gimeno “Botifarra” i Xavier de Bétera acompanyats per l’orquestra CAM de Bétera i la colla Xe que burrà!. Una nit única, llarga i inoblidable per als protagonistes de les festes que acabava passades les 3 de la matinada.

presentacio betera 6

A les vuit de la vesprada les protagonistes de la festa arribaven a la porta del consistori acompanyades pels Majorals on els esperava la nova alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, acompanyada per bona part dels regidors, el retor de la localitat, Don Vicent Font, el Jutge de Pau, Pepe Arnal, el mantenidor de l’acte, Miguel Àngel Aloy, i centanars de veïns i veïnes que no es van voler perdre la benvinguda a les festes grans.

presentacio betera 1 presentacio betera 2 presentacio betera 3 presentacio betera 4

presentacio betera 8 presentacio betera 9 presentacio betera 10 presentacio betera 5

Després de les salutacions, els aplaudiments, “les voltetes” i la foto oficial, la comitiva es traslladava a la Casa Nebot per celebrar el Vi d’Honor al ritme dels tabals i dolçaines de la colla Xe que burrà!. Aquest any el nou govern municipal ha reduït en prop de 100 persones els convidats a este acte que organitza i paga l’Ajuntament. Al sopar fred no van assistir ni les Falleres Majors de Bétera, ni els regidors d’altres legislatures, ni nombrosos representants d’associacions de Bétera que sí solien assistir quan governaven PP i UPIB.

presentacio betera 14

Aquest any a la recepció només va assistir la corporació municipal, les Obreres i Majorals i els seus familiars. Un estalvi econòmic, tant en convidats com en el preu del menú, del que encara no tenim xifres exactes.

presentacio betera 12 presentacio betera 19 presentacio betera 17 presentacio betera 18

Patrocinio GES

¡Consigue gratis una tablet!. Accede aquí al cupón de tu  Tablet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment