Festes de Bétera

Hui divendres, 14 d’agost, vespra de la Festa Gran de Bétera, la localitat viurà la gran dansà en què desenes de persones ballaran des de la plaça del Sol fins a la Plaça del Mercat. Es tracta d’un acte organitzat per l’Aljama de Bétera que els seus membres porten organitzant i assajant durant mesos. Després del ball començarà la Nit d’Albaes a les portes de l’Església de la Puríssima i que recorrerà els carrers de Bétera a la recerca de les cases de les Obreres i Majorals.

PROGRAMA DIVENDRES 14 D’AGOST 

danses-bétera-61111:00h. Cercavila d’Obreres i Majorals.

23.15h. Dansà popular organitzada per l’Associació l’Aljama de Bétera, des de la Plaça del Sol fins a la Plaça del Mercat.

24:00h. Nit d’Albaes a càrrec de l’Associació Cultural “Xe Que Burrà”. Començament a la porta de l’Església de la Puríssima amb l’Ave Maria i continuació, com és tradició, cantà a la porta de cada Obrera i Majoral.

24:00h. Discomòbil al recinte de l’Albereda a càrrec de l’Ajuntament de Bétera.

Patrocinio GES

¡Consigue gratis una tablet!. Accede aquí al cupón de tu  Tablet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment