Festes de BéteraNotícies

ProN
Com cada any s’ha complit la tradició de la “Bolleta”. A les 12 del migdia les Obreres d’enguany entregaven al rector de l’Església de la Puríssima el nom de les quatre dones proposades per a ser Obreres de la Mare de Déu de l’any 2.016.
2016
                     Andrea Ricart                     Sandra Bravo                                Amparo Ferrera                           Amparo Ramón
La primera Obrera arribava ràpidament Sandra Bravo que ha estat escollida per la seua germana María,  ha consultat sa mare i ha acceptat ser la primera obrera fadrina de 2.016.
Després de l’elecció de Sandra, la comitiva encapçalada de María Aloy s’ha dirigit fins l’altra part del poble i la seva proposta no h’estat acceptada.
Es el torn ara de Mónica segona obrera fadrina dirigint-se al carrer Alfàbegues la seva elección ha estat Andrea Ricart, tant ella com la seva família han rebut el nomenament amb molta alegría.

 Ob Juntas

Mª, Jesús la segona obrera casada de 2015 es trasllada junt amb la comitiva al domicili d’Amparo Ferrera, que ha acceptat ser la segona Obrera Casada de 2.016. Recordar que Amparo es la mare de la primera fallera major infantil de Bétera.
Tornada a l’església María Aloy, va arreplegar una nova “bolleta” i es dirigix a casa d’Amparo Ramón, convertin-se en la primera Obrera Casada. Amparo qui ja fora Obrera Fadrina (1.980) pertany a una família d’arrelada tradició ja que les seues filles també han sigut obreres fadrines, a més d’altres familiars.
Grupo
1-3
Sin título
 
Patrocinio GES

¡Consigue gratis una tablet!. Accede aquí al cupón de tu  Tablet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment