GES
Aprofitant que quan acaben les festes molta gent te costum a agafar-se uns dies de vacances, volia donar-vos alguns consells que poden ser útils en cas de necessitat.
Abans d’eixir procura desendollar els aparells elèctrics que no siguen necessaris per evitar possibles danys elèctrics inclús incendis per curtcircuits, comprova que totes les portes i finestres estan correctament tancades, si pots deixa-li les claus de casa a algú de confiança per que les finestres no estiguen sempre tancades, intenta no pujar a Instagram, Facebook, Twitter, etc les fotos al moment  de les vacances ni dones informació on pot tindre accés qualsevol, fes-ho en diferit per no donar pistes perquè s’ha utilitzat este mètode per comprovar els lladres quan està la vivenda buida.
Els que viatgen amb cotxe el primer que deuen de fer és revisar l’estat d’aquest i evidentment per un professional qualificat que al poble hi han molts i molt bons, quan es parla de seguretat no hi ha que estalviar gens ni miqueta. Revisa que portes tota la documentació del vehicle, dos jocs de claus del cotxe, revisa el itinerari que has de fer, ix descansat, comprova que portes la pòlissa del segur.
Actualment la majoria de les pòlisses de segur dels cotxes tenen moltes garanties que ens poden ajudar i que si les coneguem ens poden salvar les desitjades vacances.
Eixe llibret que tots porteu a la guantera del cotxe i que molt pocs llegiu, en general vos pot sorprendre i portar-vos combustible si per alguna raó se vos ha buidat el depòsit, canviar-vos una roda si haveu punxat, reparar-vos una averia mecànica en la mateixa carretera per que continueu el viatge si esta ho permet, aquestes assistències, son les mes comuns però també si perds o et furten les claus del cotxe et porten fins el concessionari mes pròxim per que et realitzen un duplicat, si es tracta d’una averia i no te solució immediata, i, hi ha que dur el cotxe al taller tenen un servei urgent d’enviar peces de recanvi, si la reparació excedís d’un valor ó d’un temps poden ficar a disposició de la teua família vehicles per continuar el viatge, un hotel per descansar, vos poden dur a casa i després enviar-vos el vehicle i moltes mes coses però hi ha que llegir el llibret per saber de que podem fer us en cas de necessitat perquè desgraciadament no totes les asseguradores donen les mateixes prestacions i lo que un conductor pot tindre cobert altre no, per això es convenient consultar amb el teu agent de assegurances que prestacions te la teua pòlissa.

  Sin título

Tampoc penses que quan viatges amb avió, tren, vaixell ó amb el vehicle de un amic ja no et val per res la pòlissa del cotxe, pots fer ús d’ella si et furten ó es perd el equipatge, per assessorar-te i ficar una denúncia, i a mes encarregar-se de que t’ho envien al teu domicili gratuïtament si es recupera. Si et fiques malalt i estàs al estranger et poden cobrir les despeses de metges, hospitals, medicaments, poden encarregar-se de traslladar-te al teu domicili en cas de haver tingut un accident, ó de que un familiar viatge per fer-te companyia mentre et recuperes, i fer-se càrrec de totes les despeses de la estància, etc. Molts quan viatgeu al estranger contracteu a  l’agència de viatges una assegurança per si vos passa algun accident principalment, i ja ho teniu cobert amb la assegurança que pagueu al cotxe, només cal llegir el llibret ó consultar amb el teu agent.
El que si que és important és que conegueu els límits de les cobertures perquè no son les mateixes despeses mèdiques que et poden repercutir en cas d’accident ó malaltia si està de viatge per USA,  ho si estàs a la República Dominicana.
Desitge  que estos consells siguen d’utilitat i que tingau bon viatge.
ANA ges   José Vicente Navarro Pardo
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment