Comunitat ValencianaNotíciesOci i Cultura

C1-C2
La Universitat Politècnica de València llança aquesta interessant oferta, que pot ajudar-te de cara a les proves de la Junta Qualificadora. betera.com us fa arribar esta bona iniciativa de la UPV.

Per qualsevol, en qualsevol lloc i qualsevol moment.

PREPARACIÓ NIVELL C1 (Suficiència) DE VALENCIÀ

Inici   14 Setembre    Final    8 Novembre     DURACIÓ  8 setmanes
SOBRE AQUEST CURS
En aquest curs es tracten alguns aspectes d’ortografia, morfologia i sintaxi que solen resultar complexos per a les persones que volen preparar-se per al nivell C1 (Suficiència) de valencià.
QUE APRENDRÉ

En el curs es treballen continguts lingüístics que suposen alguna dificultat en el nivell C1, com ara l’accentuació i la dièresi, les perífrasis verbals, els indefinits, les preposicions, els pronoms febles, els pronoms relatius i les conjuncions.
PREREQUISITSPer a poder seguir el curs de manera profitosa i adequada cal tenir assolits els coneixements del nivell B2 (Intermedi) de valencià.

https://www.upvx.es/courses/LinguisticaGeneral/cursvalenciac1-2/2015-02/about

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Preparació nivell C2 (Superior) de Valencià
Inici  14 Setembre    Final   8 Novembre  DURACIÓ  8 setmanes
SOBRE AQUEST CURS
En aquest curs es tracten alguns aspectes d’ortografia, morfosintaxi i lèxic que solen resultar complexos per a les persones que volen preparar-se per al nivell C2 (Superior) de valencià.

QUE APRENDRÉEn el curs s’aborden dificultats específiques de nivell C2, com ara les grafies i la pronúncia de la essa sorda i la essa sonora, casos especials de l’article, diversos pronoms relatius més complexos, els temps verbals d’indicatiu i de subjuntiu, els usos incorrectes de les formes no personals, certs falsos sinònims i doblets lèxics, i alguns sistemes de formació de noms a partir de verbs.
PREREQUISITSPer a poder seguir el curs de manera profitosa i adequada cal tenir assolits els coneixements del nivell C1 (Suficiència) de valencià.

 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment