Comunitat ValencianaNotíciesOci i Cultura

C1-C2
La Universitat Politècnica de València llança aquesta interessant oferta, que pot ajudar-te de cara a les proves de la Junta Qualificadora. betera.com us fa arribar esta bona iniciativa de la UPV.

Per qualsevol, en qualsevol lloc i qualsevol moment.

PREPARACIÓ NIVELL C1 (Suficiència) DE VALENCIÀ

Inici   14 Setembre    Final    8 Novembre     DURACIÓ  8 setmanes
SOBRE AQUEST CURS
En aquest curs es tracten alguns aspectes d’ortografia, morfologia i sintaxi que solen resultar complexos per a les persones que volen preparar-se per al nivell C1 (Suficiència) de valencià.
QUE APRENDRÉ

En el curs es treballen continguts lingüístics que suposen alguna dificultat en el nivell C1, com ara l’accentuació i la dièresi, les perífrasis verbals, els indefinits, les preposicions, els pronoms febles, els pronoms relatius i les conjuncions.
PREREQUISITSPer a poder seguir el curs de manera profitosa i adequada cal tenir assolits els coneixements del nivell B2 (Intermedi) de valencià.

https://www.upvx.es/courses/LinguisticaGeneral/cursvalenciac1-2/2015-02/about

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Preparació nivell C2 (Superior) de Valencià
Inici  14 Setembre    Final   8 Novembre  DURACIÓ  8 setmanes
SOBRE AQUEST CURS
En aquest curs es tracten alguns aspectes d’ortografia, morfosintaxi i lèxic que solen resultar complexos per a les persones que volen preparar-se per al nivell C2 (Superior) de valencià.

QUE APRENDRÉEn el curs s’aborden dificultats específiques de nivell C2, com ara les grafies i la pronúncia de la essa sorda i la essa sonora, casos especials de l’article, diversos pronoms relatius més complexos, els temps verbals d’indicatiu i de subjuntiu, els usos incorrectes de les formes no personals, certs falsos sinònims i doblets lèxics, i alguns sistemes de formació de noms a partir de verbs.
PREREQUISITSPer a poder seguir el curs de manera profitosa i adequada cal tenir assolits els coneixements del nivell C1 (Suficiència) de valencià.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment