Notícies

 
Mercedes Berenguer
La nova Diputació de València s’ha posat en contacte amb les organitzacions humanitàries que van a rebre a milers de famílies que arriben a Europa procedents de països en guerra i amb els quals “cal mostrar la màxima solidaritat, com l’està fent la gent, encara que molts no ho creen”, segons ha manifestat la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer.
La Diputació va a gestionar amb els ajuntaments i associacions de caràcter social les dades dels refugiats i els recursos existents en cada municipi per a atendre a aquestes persones i traslladarà els llistats a la Consellería que és l’administració competent de gestionar aquesta matèria.
El Consell de la Generalitat Valenciana, que ha proposat la creació d’una àmplia xarxa d’albergs i residències a través de la col·laboració d’entitats públiques i privades, ha rebut l’oferiment de la Diputació de València de cedir les instal·lacions d’un pavelló del psiquiàtric de Bétera per al primer acolliment, i de manera temporal, per a les famílies que designe la Consellería.
El citat pavelló, ha informat la diputada Berenguer, té capacitat per a trenta persones, aproximadament, i disposa de tots els serveis, com a llum, aigua, calefacció, fins i tot el de cuina que serveix a la residència oberta del psiquiàtric.
De la mateixa manera, Mercedes Berenguer ha informat al president Jorge Rodríguez que dimarts que ve, 15 de setembre, la diputada Rosa Pérez i ella mateixa rebran a una representació de les organitzacions no governamentals, coneixedores de primera mà de la situació actual, per a abordar les possibles solucions per a les famílies que arriben a la província de València.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment