Festes de BéteraNotícies

Van ser molts els actes que cobrirem informativament durant les passades Festes d’Agost. En tots ells vam entrevistar, vam fer fotografies i també vam gravar algun vídeo que altre per informar-vos de tot al instant.

Ara que la rutina ens ha envaït i ja quasi ens hem oblidat d’aquells dies de festa vos volem mostrar un resum dels principals actes de les Festes de les Alfàbegues que els veïns i veïnes de la localitat van viure al màxim, sense incidents i en harmonia .

Ens acomiadem de les festes de 2015 i ens centrem ja en les de 2016: nous majorals, noves obreres i en definitiva nous protagonistes que no vos tardarem a presentar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment