Oci i Cultura

Aprendre les danses tradicionals del nostre terra serveix per a moltes coses: moure l’esquelet i bombejar el cor, fer amics, sociabilitzar, desconnectar de la feina i els estudis, relaxar-se, aprendre tradicions i cultura valenciana, però sobretot serveix per a “fer poble”.

Folkestiu betera 6

L’Associació Cultural l’Aljama de Bétera no cessa any rere any en el seu afany per difondre la música i les danses de la nostra terra per això amb el començament del nou curs arriben nous tallers, classes, xerrades i activitats per a tots els públics.

Si tens més de sis anys i vols formar part de l’escola de danses o vols formar part de la rondalla amb el començament del nuvo curs tens una nova oportunitat. L’Aljama té l’escola de danses per a xiquet i per a adults a l’edifici la Penya de Bétera on pots acostar-te dissabte al matí per a rebre tota la informació.

A més el seu president, José Codina, ens adverteix que enguany “l’Aljama tindrà un any farcidet d’activitats, exposicions, xerrades, conferències, jocs tradicionals per als mes menuts, tallers monogràfics i la Mostra les Danses de Bétera”.

Per contactar amb l’Aljama podeu fer-ho mitjançant qualsevol membre de l’Aljama, a les nostres xarxes socials o passar per la penya els dissabtes de 11:00 a 13:00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment