EditorialNotícies

Que a Bétera tenim un problema d’incivisme amb els abocadors il·legals, la brutícia dels carrers, el fem que desborda els contenidors i les caques de gos és bastant obvi. Els veïns ens escriuen cada dia, ens envien fotos i queixes sobre la brutícia d’alguns carrers que s’agreuja als barris més allunyats del centre històric.

carrero 2És possible que falte neteja: és possible que faça falta més personal, és possible que falten cubes i escombradores… Sí segur que sí, tot això ho hauria d’estar estudiant ja el nou equip de govern municipal per “posar-li les piles” a l’empresa contractada per a fer esta feina. Però del que no tenim cap dubte és que falta civisme, educació i compromís dels veïns i veïnes de Bétera amb la neteja de la localitat.

Una bona mostra de l’incivisme dels veïns és que malgrat les normes i les sancions segueixen deixant les caques dels seus gossos per tots i cadascú dels carrers de la localitat.

El carreró de la Penya 

carrero 3Hi ha moltes i segurament els veïns puguen nomenar una a una totes aquells carrers en què has d’anar amb quatre ulls per no xafar una merda que t’amargue el dia, però nosaltres hui ens hem acostat al carrer Espronceda o més concretament l’anomenat “carreró de la Penya”.

Tal i com ens havien advertit alguns veïns de la zona, sí, podem confirmar que està ple de caques i de pixats de gossos que encara que els agranadors netegen al matí es tornen a acumular a la nit després que els amos passegen a les seues mascotes per este estret carrer pegat al Parc del Calvari i que comença amb la coneguda font del Lleó de la Junta de Montes.

Les caques desapareixen amb el pas dels operaris de neteja però no l’olor a pixat de les parets. Incivisme pur i dur dels veïns.

carrero 4Alguns usuaris que s’estiguen sentint al·ludits amb estes paraules s’estaran preguntant: val, puc ajocar-me i recollir la caca del meu gos amb una bossa de plàstic, puc esforçar-me sí, però, que passa amb el pixat?. Doncs tenim resposta també per això: conec a una persona, només una però vos podem confirmar que és real, que ha tingut la genial idea de portar un pot de plàstic amb ruixador ple d’aigua i lleixiu, quan el seu gos micciona al mig del carrer o a una vorera o fins i tot es despista i ho fa a la façana d’una vicenda, trau el pot i ruixa el pixat “potingue” i escolta tu, funciona!.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Aplega després de treballar a descansar a la teua casa i tindre que ecoltar durant hora i mitja el lladrucs del gos del teu veí, quatre o cinc vegades al dia. Educació, civisme, respecte, empatia…

  2. Para ir al colegio del Carmen todos los dias la acera esta llena de minas. Hasta en la puerta de entrada del colegio. Pero como nadie los ve ni hay pruebas de quien ha sido, pues nada a seguir dejando regalitos en la puerta del colegio. Seguro que si se le dejaran en la puerta de la suya no lo repetian mas. Habrá que poner camaras de vigilancia para multar. Por que dudo que pillen a nadie.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment