NotíciesOci i Cultura

No ho podem evitar: ens encanta la tradició d’esmorzar amb amics els caps de setmana o amb els companys de treball els dies laborables. A Bétera hi ha molts bars que ofereixen esmorzars, un ritual que practiquen molts veïns i veïnes i del qual depèn bona part de la supervivència dels nostres bars.  I és que… qui es pot resistir a un entrepà acabat de fer, acompanyat per les seues olivetes o cacaus, una cervesa i un carajillo per tancar l’experiènciá nosaltres no.

Si eres de Bétera de segur que tens el teu bar preferit i habitual en què disfrutes de l’esmorzar. Nosaltres hem triat quatre dels molts que hi ha. Ens agraden i són coneguts pels esmorzars, però insistim: sabem que hi ha molts més a la localitat i prometem dedicar un altre article properament.

tapa 3 tapa 2 tapa 1 entrepa ca serruch

Ca Serruch

ca serruchCa Serruch és un dels bars més coneguts entre els veïns de Bétera però també entre els ciclistes de tota la comarca, que cada dissabte i diumenge aparquen les seues bicis a les portes d’este local situat a l’Avinguda Vicente Cremades i així reposar forces per continuar la seua ruta. Maria José Granell i la seua parella, José María Martí, conegut com Serruch, van agafar este bar fa quatre anys i a dia de hui continua oferint la millor cuina casolana de Bétera gràcies a l’esforç de tota la família.

Maria José afirma que ha sigut molt complicat sobreviure, “si no hi ha treballadors a les fàbriques no hi ha esmorzars ni dinars, són temps molt complicats però ens mantenim a flote com molts altres bars de la localitat”.

Els seus esmorzars populars són molt coneguts entre els veïns, treballadors de la zona i la gent de pas “ací es menja menjar tradicional. Tot tipo de tapes i algunes especialitats com els peus de porc, els caragols i l’all i pebre”. Ella i les seues germanes s’encarreguen de tot, és un bar totalment familiar, “el bar està obert des de les 6:45 fins a les 17:00 hores i també fem sopars els caps de setmana”.

La Revolta

LA-revolta-Bétera-1El Restaurant La Revolta de Bétera porta ja 15 anys oferint cuina mediterrània als veïns de la localitat. El seu amo, Jose, s’ha guanyat la confiança de moltes persones que cada dia van a este modern local tant a esmorzar com a dinar a bon preu entre setmana i a sopar plats més elaborats i complexos el cap de setmana.

El bon preu i la bona qualitat dels seus productes és la màxima que sempre han perseguit els seus amos. El seu local, situat a l’avinguda Vicente Cremades, és acollidor i agradable, modern però amb un toc únic que ofereixen els objectes de col·leccionista que reuneix el seu amo, un apassionat de les ràdios antigues.

L’hort

hortL’hort de Bétera és un xicotet i modern bar que porta obert des de 1999 amb l’objectiu d’oferir un ambient proper i que els clients es troben com a casa, “volíem intentar alguna cosa i la meua parella Glòria sabia de cuina i jo tenia moltes ganes de començar alguna cosa amb ella, així que ens vam llançar. Ens ha eixit bé, estem contents i treballem molt a gust. Ens agrada la nostra clientela i els tractem com si estigueren a casa”, afirma Vicent Clavell.

L’hort és bàsicament un bar d’esmorzars (excepte els dimecres que està tancat per descans del personal) està obert als matins i els caps de setmana es pot esmorzar però també sopar. Tenen una àmplia carta plena d’amanides, tapes i entrepans. “Si volem mantenir el nostre negoci l’única arma que perdura en el temps és la qualitat del servei i el producte. Oferim qualitat perquè la gent se’n vaja amb un bon record i torne”, afirmen.
Tutiempo 
tutiempoTutiempo és un xicotet local que porta obert quasi dos anys, “abans era un bar normal de barri i nosaltres vam intentar donar-li un aire nou i un ambient nou de cafeteria i cerveseria per atraure un públic nou”.
Situat estratégiamente entre l’institut i el poliesportiu de Bétera (Avinguda Gran Via del Nord) el bar serveix cada dia esmorzars i dinars a professors, alumnes i usuaris del poli. Els divendres i dissabtes a la nit, així com les vespres de festius, el bar també ofereix sopars amb una variada oferta d’entrepans i tapes.
Per a esmorzar podem triar entre una amplia carta d’entrepans, i si el que vols no està a la carta, te’l fan al moment. També preparen un bon desdejuni per començar bé el dia. Ja a la nit els plats passen a ser més elaborats: paella d’ous amb creïlles i paté, xipirons o unes braves diferents “no són les típiques, millor provar-es”, afirma el seu amo.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment