lliria10 ok

Un dels actes més importants del calendari faller es va celebrar ahir diumenge a la localitat veïna de Lliria. Es tracta de l’acte d’acomiadament de les Falleres Majors de València 2015, la xiqueta Maria Donderis i la senyoreta Estefania López, de les Juntes Locals Falleres.

lliria1 okUn acte molt emotiu, celebrat a l’Auditori de la Unió Musical de Lliria,  on  s’ha realitzat un intercanvi fotogràfic entre les Falleres Majors de València i les Falleres Majors de les nombroses poblacions que cada any acudeixen a l’últim acte oficial on coincidiran totes i tots els màxims representants del 2015.

En aquest sentit, les Falleres Majors de Bétera 2015, la xiqueta Mª José Gelde i la senyoreta Lorena Cremades, acompanyades pel President i Vicepresident de Junta Local, han acudit a Lliria on, prèviament a l’acte d’intercanvi de fotos, ha hagut una recepció oficial a tots els assistents i posterior fotografia conjunta. Després, tota la comitiva ha realitzat una cercavila davant l’atenta mirada dels centenars de veïns fins a l’Auditori.

L’acte s’ha tancat amb un dinar de gala on Les Falleres Majors han pogut intercanviar les seues experiències amb les seues homòlogues. Així, Mª José i Lorena gaudeixen  dels últims actes el seu intens regnat ja que el proper 24 d’octubre seran elles les encarregades d’acomiadar-se del món faller de Bétera.

 lliria 7 ok lliria5 lliria2 lliria9

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment