fallas betera 1El Museu Faller de Gandia va ser el lloc triat per la Junta Central Fallera per informar i oficialment presentar la candidatura de les Falles a Patrimoni de la Humanitat (UNESCO) el passat dia 3 amb la col·laboració de la Federació de Falles de Gandia i l’Ajuntament de Gandia.

A tal important esdeveniment cultural varen assistir desenes de Juntes Locals, entre elles la Junta Local Fallera de Bétera. Així, les Falleres Majors de Bétera, Mª José Gelde i Lorena Cremades, juntament amb el President i Vicepresident varen presenciar l’acte de sol·licitut de les Falles com a Patrimoni de la Huminitat.

Després de la presentación de la candidatura, l’organització va preparar una visita guiada al Museu Faller de Gandia. El Regidor de l’Ajuntament de València i President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, i la seua directiva varen encapçalar la visita amb les Juntes Locals.

En acabar la visita al Museu Faller, l’Associació Cultural Gastronòmica de Gandia va oferir als assistents la degustació de l’autòctona Fideuà de Gandia. Acte seguit, la comitiva al complet va gaudir de la visita al Palau Ducal tancant així aquesta jornada cultural.

fallas betera 2 fallas betera 3 fallas betera 4

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment