Festes de BéteraNotícies

octubre betera 1Com cada any els ciutadans de Bétera eixiran la vespra del 9 d’Octubre al carrer per celebrar el Dia de la Comunitat i ho faran amb música, danses i pólvora.

La processó cívica eixirà des de la Casa de la Cultura de Bétera a las 19.30 horas encapçalada, com cada any, pels Gegants i Cabuts i un grup de danses de la localitat i recorrerà alguns carrers del centre del poble fins a arribar a la Plaça del Castell.

A més a més les Obreres del 2016 participaran per primera vegada en un acte oficial de l’Ajuntament de Bétera, vestides amb els trages de hortolanes repartiran caramels al public con mana la tradició. D’aquesta manera Andrea Ricart, Sandra Bravo, Amparo Ferrera i Amparo Ramón comencen, ara sí, a ser les protagonistes de les festes de Bétera.

octubre-10A la processó cívica també estaran presents les cinc comissions falleres del poble, així com les Falleres Majors de Bétera, Mª José Gelde i Lorena Cremades, per a les que este serà un dels seus últims actes com a màximes representants de les festes josefines.

La pólvora arribarà de la mà dels Majorals de 2016 que tancaran la processó per oferir una Coetà de Luxe per a il·luminar els carrers de la localitat.

Concert Urbàlia Rurana
Cap a la mitjanit i ja amb l’estómac ple la Plaça del Castell acollirà el concert d’Urbàlia Rurana, un grup musical que porta des de 1990 fent música d’arrel valenciana i mediterrània.
UR quartet 1

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment