NotíciesOci i Cultura

poble abandonat 1El periodista d’Alboraia Agustí Hernàndez presentà divendres a l’Antic Ajuntament de Bétera els seus dos llibres sobre pobles abandonats. Treballs d’investigació i recerca per constatar com ha sigut el despoblament dels nuclis urbans més rurals de les nostres comarques i de la península ibèrica; però també per manifestar la diversitat de les causes de la desaparició d’eixos poblats: la guerra, les diferents crisis econòmiques, els desastres naturals (inundacions o terratrèmols) i les intervencions de l’home (creació de pantans, fonamentalment).

Però els llibres “Pobles valencians abandonats” i “Pobles abandonats de la Península Ibèrica” (tots dos editats gràcies a micromecenatges) són, a més a més, unes excel·lents guies turístiques. Uns fantàstics recorreguts mediambientals i paisatgístics per conèixer els indrets més bonics de la nostra geografia.

L’acte estigué presentat per l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, qui convidà els presents a gaudir de la programació cultural que impulsa l’ajuntament.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment