Falleras mayoresSofía Soler i Alicia Moreno són des de fa uns minuts les noves Falleres Majors de València. L’Alcalde de València, Joan Ribó, ha sigut l’encarregat de realitzar les dos cridades que canvien la vida d’estes dos valencianes.

La xiqueta Sofia Soler Casas ha sigut elegida Fallera Major Infantil de València per a les Falles del 2016. Sofia és fallera de la comissió General Asensio-M.Solferi, del sector Quart de Poblet-Xirivella, i és la primera de la seua comissió a aconseguir arribar al capdamunt de la festa de les Falles. Sofia, que ha rebut molt emocionada la trucada de l’alcalde de València, Joan Ribó, té 11 anys i cursa 6è de primària al Col·legi Puríssima Concepció.

Alicia Moreno Morales ha sido elegida Fallera Major de València 2016. Alícia és fallera de la comissió Dr. Álvaro López Sant Joan de Déu, del sector Malvarrosa-Cabanyal-Beteró.

Ja va aconseguir al setembre entrar en la història de la seua falla en ser la primera de la seua comissió a ser triada com a Cort d’Honor, i des d’hui començarà a formar part de la història de les Falles, com a Fallera Major de València 2016. Alícia té 30 anys i treballa actualment com ‘visual merchandiser’.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment