Notícies

???????????????????????????????El Museu Valencià d’Etnologia obri les sales de reserva i restauració per a mostrar les col·leccions al públic, demà dissabte, 24 d’octubre, de 10:00 a 14:00. La visita permet conéixer més sobre el patrimoni etnològic valencià i sobre el museu de la Diputació que atresora uns vasts fons en les dependències especials de Bétera, situades junt al complex sociosanitari provincial.

 Els conservadors i restauradors del Museu Valencià d’Etnologia mostraran els laboratoris de restauració i les sales de reserva, «repletes de fascinants objectes carregats de significats, de records i de cultura», asseguren els professionals del museu.

El Museu Valencià d’Etnologia facilitarà el transport fins a les sales de Bétera amb un autobús que eixirà al matí des del museu amb aquells visitants que hagen reservat l’activitat. Per a inscriure’s és necessari remetre un correu electrònic a diego.alvarez@dival.es i indicar com a assumpte: «Visita a les sales de reserva», assenyalant el nombre de les persones inscrites i el seu DNI i esperar resposta de confirmació. Cada correu electrònic d’inscripció només podrà incloure un màxim de sis persones.

 Col·lecció tèxtil i gran pavelló de carruatges i vela llatina

???????????????????????????????En la visita es podrà conèixer els diferents pavellons d’objectes del museu: el pavelló tèxtil que inclou la valuosa col·lecció cedida per la casa de disfresses valenciana Casa Insa, el pavelló d’utillatge domèstic pertanyent a les famílies valencianes de principis del segle XX, l’utillatge agrícola i el gran pavelló de carruatges i barques de vela llatina de l’Albufera.

Amb aquesta iniciativa el museu mostra al públic allò que no es pot veure habitualment, dóna a conèixer la gran quantitat d’objectes de la col·lecció i presenta una labor poc coneguda dels espais de patrimoni com la conservació i restauració d’objectes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment