FallesFestes de BéteraNotícies

despedida betera 8Dissabte passat les Falleres Majors de 2015 es van acomiadar del poble de Bétera i el poble de Bétera d’elles en un emotiu acte en el qual Mª José Gelde i Lorena Cremades van ser les protagonistes absolutes.

El Saló d’Actes del Castell s’omplia de familiars, veïns i amics de les màximes representants falleres durant un exercici que ja s’acaba. Majo i Lorena van arribar contentes i somrients vestides dos amb els dos trages blaus iguals que els han identificat i acompanyat durant aquest any.

Va ser un acte molt emotiu al qual no li va faltar de res. La colla Xe que burrà! va posar com sempre la música del tabal i la dolçaina, a la qual es van unir els versos de dos joves cantaors de la localitat. La Junta Local Fallera els va regalar un vídeo en el qual es va fer un repàs a tots els actes viscuts mitjançant fotografies i els amics van voler sorprendre-les amb un audiovisual ple de missatges d’amics, familiars i tots aquells que han viscut al costat d’elles aquest any especial.

despedida betera 2 despedida betera 3 despedida betera 4 despedida betera 5

El President de la Junta Local, José María Asensi, va voler agrair el seu treball i dedicació al món faller. I després elles mateixes van agafar el micròfon per agrair a tots el suport rebut. Com ja va fer en el seu Exaltació la xicoteta Majo va sorprendre amb el seu discurs: sense papers i sense entropessons, les seues paraules només les van interrompre les llàgrimes en pronunciar el nom de Lorena a qui va qualificar com “la millor de les alegries”. La Fallera Major Infantil va voler donar les gràcies a tots, “gràcies poble de Bétera i món faller. Gràcies, gràcies i mil vegades gràcies perquè si alguna cosa em duc d’aquest meravellós any és haver-me sentit orgullosa d’haver-vos pogut representar”.

La Fallera Major, Lorena Cremades, molt emocionada quasi no va poder pronunciar les paraules que havia preparat, “el meu somni no haguera sigut tal sense la meua xiqueta, Mª José, alegre simpàtica, bonica i sempre amb el seu millor saber estar. Les sabates i els monyos no han sigut els nostres millors amics però juntes ho podem tot. Si abans la volia ara la vull molt més”.

despedida betera 7 despedida betera 11 despedida betera 13 despedida betera 9

El discurs de Daría Terrádez va tancar l’acte. La regidora rememorà el seu passat faller i exaltà la dona fallera i la dona treballadora “perquè les dones han anat guanyant-se el seu lloc treballant, moltes vegades en un lloc secundari, i moltes vegades enfrontant-se a la preeminència masculina. Per això també gràcies María José i Lorena, en nom de totes les dones que ara estan representades en els òrgans decisoris de les comissions falleres, fins i tot en les pròpies juntes falleres”.

Després sonaren l’himne de Bétera i el de la Comunitat Valenciana. El punt i final el va posar el sopar i festa celebrats després de l’acte en el qual les protagonistes van estar acompanyades pels seus familiars, amics i per les màximes representants de les cinc comissions falleres de 2015. El millor colofó a una vesprada màgica de llàgrimes, tristesa i alegria pel viscut.

despedida betera 12 despedida betera 10 despedida betera 6 despedida betera 1

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment