busca coleMarc Márquez i Dani Pedrosa visitant Béterá això és el que volen aconseguir els xiquets de la classe d’infantil de 5 anys del CEIP Lloma de Mas que estan participant al concurs “¡El equipo Repsol busca cole!” que el Repsol Racing Tour ha posat en marxa i que té com a premi que aquests dos grans pilots visiten este col.legi, únic participant de la localitat.

Per participar al concurs s’han realitzat tots junts aquest vídeo que ja està disponible per a votar en la següent direcció: http://apps.repsol.com/repsolracingtour/equipo-repsol-colegio/videos/?id=40

Els treballs més votats seran els que opten al premi del jurat, per la qual cosa estaria molt bé que tots els veïns i les veïnes de Bétera entren i voten el vídeo dels menuts de Lloma de Mas que s’han implicat al màxim i amb molta il.lusió en aquest projecte.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment