NotíciesOci i Cultura

busca coleMarc Márquez i Dani Pedrosa visitant Béterá això és el que volen aconseguir els xiquets de la classe d’infantil de 5 anys del CEIP Lloma de Mas que estan participant al concurs “¡El equipo Repsol busca cole!” que el Repsol Racing Tour ha posat en marxa i que té com a premi que aquests dos grans pilots visiten este col.legi, únic participant de la localitat.

Per participar al concurs s’han realitzat tots junts aquest vídeo que ja està disponible per a votar en la següent direcció: http://apps.repsol.com/repsolracingtour/equipo-repsol-colegio/videos/?id=40

Els treballs més votats seran els que opten al premi del jurat, per la qual cosa estaria molt bé que tots els veïns i les veïnes de Bétera entren i voten el vídeo dels menuts de Lloma de Mas que s’han implicat al màxim i amb molta il.lusió en aquest projecte.

 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment