Notícies

9-octubre-betera-18Les falles, els coeters i totes les associacions que utilitzen artificis pirotècnics de Bétera tenen una cita el dissabte 31 d’octubre en la XXXVIII Jornada Formativa C.R.E. (Consumidors Reconeguts Experts) en la Casa de la Cultura. Les inscripcions i els requisits per poder participar es troben al següent web i per a rebre més informació es pot escriure a cursos-cre@fvaac.com.

Les modalitats per completar l’aprenentatge coeter són “cordà”, “passejà”, “despertà” i correfoc. La jornada començarà a les 9 del matí i acabarà a les 13’30 hores.

Què és el CRÉ

El carnet de Consumidors Reconeguts com a Experts han de tenir-lo tots aquells que desitgen participar en actes on la pólvora és la protagonista, seguint el que estableix la normativa europea.

Per adquirir el CRE s’ha de superar un examen teòric i pràctic després de la realització d’un curs de formació obligatori basat en el funcionament dels artificis, la seua correcta utilització, possibles riscos i mesures de prevenció, complementat amb les singularitats de cada una de les modalitats festives.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment