Oci i Cultura
foto: Diputació de València

Foto: Diputació de València

El Centre Teatral Escalante de la Diputació de València estrena aquesta nit a les 22:00 la nova producció escènica L’Aneguet Lleig, una versió lliure de l’obra clàssica d’Hans Christian Andersen, a càrrec d’Albena Teatre i dirigida per Carles Alberola qui també signa el text amb Ernest J. Sorrentino.

Amb nou actors en escena, L’Aneguet Lleig naix de la coproducció entre el públic, Escalante Centre Teatral i la Diputació de València; i el privat, Albena Teatre. És un musical amb cançons originals i creades per a aquesta obra, amb direcció i text de Carles Alberola, que s’ha basat en el clàssic de Hans Christian Andersen aportant la seua visió lliure de la història.

Per a Toni Benavent, productor executiu i un dels creadors de la veterana companyia valenciana Albena Teatre: “Sempre és molt gratificant fer espectacles amb una gran qualitat i nombre d’actors en escena”. Albena Teatre compleix 20 anys i ha realitzat 22 espectacles, dos dels quals han sigut en l’Escalante Centre Teatral, Joan el Cendrós i ara L’Aneguet Lleig.

Per a Carles Alberola, qui dirigeix i co-escriu l’espectacle: “Crear, escriure i assajar el musical L’Aneguet Lleig ha sigut una aventura fantàstica gràcies a comptar amb un gran equip. Escriure amb Ernest J. Sorrentino, la música i lletres de Josep Zapater i Noèlia Pérez, les coreografies de Cristina Fernández, l’ajudantia de direcció de Toni Agustí, l’escenografia i vestuari de Montse Amenós, les llums de Ximo Olzina i la prefectura tècnica de Marcos Orbegozo”.

L’Escalante ofereix funcions per a escolars entre setmana i una representació oberta a tots els públics, els diumenges a les 18:00.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment