Falles

Foto 010Les Falleres Majors de Bétera 2016,  la xiqueta Paula Hernández i la senyoreta Inés Plasencia, varen rebre de mà del propietari de la tenda “El Repunt de Juanjo” els blusons oficials per al exercici faller els quals van ser brodats i regalats per la tenda del municipi.

A l’acte varen ser acompanyades pels membres de la JLF Bétera i representants de la Corporació Municipal, les regidores Raquel Puig i Daria Terradez.

Amb l’entrega dels blusons comencen així els actes de les noves Falleres Majors. El següent serà aquest dissabte 14 de novembre, dia en que seran oficialment Exaltades a l’acte protocol·lari que tindra lloc a les 19h i a l’auditori de la Casa de la Cultura.”

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment