Falles

Foto 010Les Falleres Majors de Bétera 2016,  la xiqueta Paula Hernández i la senyoreta Inés Plasencia, varen rebre de mà del propietari de la tenda “El Repunt de Juanjo” els blusons oficials per al exercici faller els quals van ser brodats i regalats per la tenda del municipi.

A l’acte varen ser acompanyades pels membres de la JLF Bétera i representants de la Corporació Municipal, les regidores Raquel Puig i Daria Terradez.

Amb l’entrega dels blusons comencen així els actes de les noves Falleres Majors. El següent serà aquest dissabte 14 de novembre, dia en que seran oficialment Exaltades a l’acte protocol·lari que tindra lloc a les 19h i a l’auditori de la Casa de la Cultura.”

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment