Falles
8 beteraEl pròxim dissabte 14 de novembre Bétera s’engalana per donar la benvinguda a les Falleres Majors de Bétera 2016, la xiqueta Paula Hernández i la senyoreta Inés Plasencia.
L’acte d’Exaltació és un dels actes més importants del calendari faller del municipi ja que suposa el tró d’avís d’allò que és un no parar fins al pròxim exercici. Un acte que esperen amb especial sentiment les noves representants de la festa, la Junta Local Fallera i el món faller de la localitat.
Previ a l’acte protocol·lari que tindrà lloc a les 18:30 hores i a l’Auditori de la Casa de la Cultura, les Falleres Majors deixaran constancia del seu regant on signaran, a les 17:00 hores al Llibre d’Honor del poble al Saló de Plenaris. Acte seguit tots els assistents podran escoltar les línies que escriguen les màximes representants de la festa fallera de Bétera. També es podrán escoltar algunes albaes dedicades a les màximes representants.
Exaltaci+¦ FFMM 2016 okDesprés, les Falleres Majors es dirigiran a l’emblemàtica Casa Nebot per donar la benvinguda a les distintes Juntes Locals i comissions falleres del municipi que acompanyaran a Inés i Paula en aquest dia tan especial. En acabar la recepció tota la comitiva es traslladarà en cercavila fins a l’Auditori de la Casa de la Cultura on tindrà lloc l’acte protocol·lari en si.
S’espera que l’acte de l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera siga multitudinari. Fallers de les cinc comissions del municipi, veïns i curiosos assistiran per arroparar a les noves representants de la festa al seu dia gran.  A més a més una desena de Juntes Locals Falleres han confirmat l’assistència per rendir pleitesía a les noves representants de Bétera. Hi haurà, com ve sent habitual, ofrenda floral per a les màximes representants i també es podran escoltar les primeres paraules de les noves regines.
La Junta Local Fallera i la Corporació Municipal, encapçalada per l’Alcaldessa, Cristina Alemany i Campos, i la Regidora de Cultura, Festes i Tradicions, Raquel Puig i Salavert, seran les encarregades de fer que les Falleres Majors de Bétera recorden per sempre el dia de la seua coronació. Paula i Inés esperen impacients el seu moment gran, en què la Regidora i l’Alcaldessa els imposen les bandes que les acrediten com a Falleres Majors de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment