Notícies

Ignacio blanco beteraL’exdiputat d’EU, Ignacio Blanco, va estar aquest dimecres a Bétera presentant “Botiflers!!”, un llibre de Balandra Edicions que recull els 17 discursos més significatius del síndic pronunciats al parlament valencià durant la passada legislatura.

“Els discursos recullen els meus pensaments, les meues intervencions però darrere d’això hi ha la feina de molta gent i de molts companys d’EU que hem volgut posar en valor amb este llibre”, va explicar ahir Blanco al Saló de Plens del Castell de Bétera davant de mig de centenar de veïns.

Tal com explica el mateix Ignacio Blanco la realització del llibre coincideix amb el seu funeral polític, “el llibre es va gestar al mes de juliol, després de les eleccions i de morir políticament. Va ser un cop molt dur. Mentre els partits negociaven l’acord del Botànic jo vaig tindre temps de fer una retrospectiva, per fer un repàs de quatre anys d’activitat parlamentària: havíem fet un gran treball i el resultat havia sigut el fracàs electoral d’EU i alhora l’èxit pel canvi polític”.

Ignacio blanco betera 3El llibre recull els seus discursos més significatius, molts d’ells improvisats que han pogut ser recuperats gràcies al diari de sessions de les Corts Valencianes. Molts dels que estan ara publicats van tenir una gran repercussió mediàtica com el pronunciat dies abans del tancament de RTVV, “durant 8 minuts vaig dir tot el que em venia al cap i al cor. Sense tenir-ho previst ni preparat els vaig dir als membres del PP que tenia davant coses molt grosses com que eren una cova de lladres, gentola, la pesta del País Valencià, partit podrit i botiflers”, afirma.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment