Oci i Cultura

ocho apellidos beteraEl proper cap de setmana la Casa de la Cultura de Bétera projectarà fins a tres passis de la pel·lícula de moda de la temporada “Ocho apellidos catalanes”.

Les sessions que s’han programat són:

Divendres 27 de novembre a les 19:30 i 22:30 hores
Diumenge 29 de novembre a les 18:00 hores

El preu de l’entrada serà de 4,50 euros i es podran comprar a la taquilla de la Casa de la Cultura (C / Estació, 9).

“Vuit cognoms catalans” ha sigutt estrenada aquest cap de setmana a tot Espanya i ja és una pel·lícula de rècord ja que ha sigut vista per 1.117.678 espectadors i ha recaptat 7,6 milions d’euros en dos dies, convertint-se així en la millor estrena de 2015.

Dirigida per Emilio Martínez-Lázaro i escrita per Borja Cobeaga i Diego San Jose, la seqüela de ‘Ocho apellidos vascos’ de nou està protagonitzada per Clara Lago, Dani Rovira, Karra Elejalde i Carmen Machi. Encara que en aquesta ocasió se sumen al repartiment dos actors catalans: Rosa Maria Sardà i el televisiu Berto Romero.

Sinopsi

Amaia (Clara Lago) i Rafa (Dani Rovira) tenen una crisi en la seua relació, així que decideixen trencar i separar-se. Ell torna a la seua Sevilla natal i ella decideix provar sort i es trasllada a Girona. Quan Koldo (Karra Elejalde) s’assabenta que la seua filla Amaia s’ha enamorat d’un català anomenat Pau (Berto Romero), després de trencar amb Rafa, el basc entrarà en còlera. Decideix llavors posar rumb a Sevilla per convèncer Rafa que l’acompanye a Catalunya per rescatar Amaia dels braços del jove i del seu ambient.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment