Falles
cartel presentaci+¦n bocetos fallas 2016 JLF (1)La Junta Loca Fallera de Bétera ha organitzat per a este dissabte, 28 de novembre a les 19:00 hores i a l’auditori de la Casa de la Cultura la presentació dels esbossos dels monuments fallers que lluiran als carrers del poble les pròximes falles. Es tracta d’un acte molt esperat per les comissions falleres i els seus màxims representants doncs, a banda que suposa el primer acte conjunt  oficial del nou exercici faller, també desvelen els secrets millors guardats de qualsevol comissió: el monument.
Com serà la fallá Esta resposta serà contestada comissió a comissió mitjançant la projecció d’uns audiovisuals on es podrà apreciar l’evolució dels monuments així com els esbossos de tots els monuments, per primera volta.
A més a més els màxims representants 2016 de les cinc comissions de Bétera: Gran Vía del Sur, Carraixet, Gran Via de l’Est, La Barraca i L’Albereda, rebran una còpia dels seus esbossos els quals seran signats pels artistes encarregats de la construcció dels mateixos.
Altra de la raó pel que aquest acte compta cada volta amb més seguidors és perquè els artistes tenen l’oportunitat d’explicar els treballs que al més de març faran que les respectives barriades de Bétera siguen un autèntic trànsit de curiosos i visitants. Així doncs, un a un donaràn a conèixer la sàtira triada i plasmada als seus monuments. L’acte transcorrerà baix l’atenta mirada de les Falleres Majors de Bétera 2016: Paula Hernández i Inés Plasencia.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment