Notícies
Premiats al 2013

Premiats del 2013

El Saló de Plens del Castell acull hui divendres 27 de novembre, a partir de les 19:00 hores, la gala de lliurament de les beques de Cultura, Esport i Música que cada any atorga la “Fundació de la Comunitat Valenciana Esportiva Cultural per a la Joventut de Bétera“.

En el present 2015 s’arriba a la XIII edició en les beques de Cultura i Esport, mentre que en la modalitat de Música s’acomplixen cinc anys. Enguany, el veí de Bétera encarregat de fer la ponència és el Doctor en Economia Aplicada Josep Vicent Pitxer.

Nou joves del municipi aconseguiran de la fundació el suport per formar-se en diferents projectes culturals, artístics i esportius. El periodista Miquel Calvet conduirà la gala.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment