Notícies

beca betera 16El Saló de Plens del Castell va acollir divendres passat l’acte de lliurament de les XIII edició de les Beques de Cultura i Esport que cada any lliura la Fundació Esportiu Cultural per la Joventut de Bétera i la V edició de les beques de música.

Nou joves han sigut recompensats enguany pel seu esforç, dedicació i humilitat en diferents camps. Pau Mollá i Mireia Aparisi han sigut recompensades amb 1.000 euros per fregar el deu (9.76 i 9.31 respectivament) en les en les Proves d’Accés a la Universitat.

La nadadora Leyre Martínez ha aconseguit una beca de 500 euros, igual que Cristina Roldan i Ferran Verdevio, especialistes en la categoria de triatló. Les beques en l’apartat musical han caigut aquest any en Laura González (600 euros saxo), Fernando Alia (500 euros trombó), Raquel Aparisi (600 euros violí) i Alejandro Segura (500 euros tuba).

L’Alcaldessa, Cristina Alemany, va reconèixer a alguns dels seus exalumnes entre els premiats i va destacar que no sempre, tot i l’esforç, s’aconsegueix la recompensa, “en aquests moments cal ser fort, continuar endavant i buscar estratègies diferents per obtenir resultats millors”.

Per la seua part la presidenta de la Fundació, Paqui Asensi, va felicitar els becats ia les seues famílies per “haver-los inculcat la cultura de l’esforç” i va anunciar el seu comiat del càrrec que ara passarà a ocupar la jove científica Mari Carmen Gómez Cabrera, filla de l ‘impulsor de la Fundació de la Comunitat Valenciana, José Luis Gómez Zarzuela.

Durant l’acte els assistents van poder aprendre gràcies a l’economista de Bétera, Josep Vicent Pixer, que va realitzar una ponència sobre el panorama actual i la importància de polítiques laborals específiques per a cada municipi i comarca. Merche Leal va recitar alguns poemes i els becats van interpretar algunan peces musicals. L’acte va estar conduït pel periodista Miquel Calvet.

beca betera 1 beca betera 2 beca betera 3 beca betera 4

beca betera 5 beca betera 6 beca betera 7 beca betera 8

beca betera 9 beca betera 11 beca betera 13 beca betera 14

  beca betera 15 beca betera 10

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment