consum-beteraEP. Consum Cooperativa Valenciana tancarà 2015 amb 500 nous llocs de treball creats aquest any que se sumaran als més de 3.000 generats i “consolidats, com a socis” de l’entitat durant els anys de la crisi, com ha indicat el director general de la firma, Juan Luis Durich, després de la reunió que ha mantingut amb el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Durich, que ha apuntat que actualment treballen en aquesta cadena de supermercats unes 12.500 persones –ha precisat el 97 per cent dels treballadors són socis, amb treball fix i de qualitat–, ha comentat que dels 500 nous llocs de treball previstos per a aquest any més de 400 són ja una realitat i ha assenyalat que els restants es faran efectius d’aquí a que finalitze l’exercici amb l’obertura de dos nous establiments a la ciutat de València.

Una d’aquestes botigues estarà ubicada a la gran vía Fernando El Católico i l’altra, a l’Avinguda Levante Així mateix, en 2016 Consum Cooperativa Valenciana preveu obrir “com a mínim” quinze nous comerços propis.

Durich, que ha assegurat que 2015 ha estat “un exercici molt positiu en vendes”, ha mostrat la “disposició” de Consum Cooperativa Valenciana a expandir-se a través de la compra d’altres establiments “si es produeix l’ocasió” i aquesta és de la seva “interès”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment