Falles

esbossos betera 12Les cinc comissions falleres de Bétera van presentar dissabte passat els esbossos dels monuments fallers que plantaran en els carrers de la localitat el proper mes de març. Com cada any la Junta Local Fallera va organitzar un acte en el qual poc a poc van anar revelant els dibuixos, les formes, els colors i els temes de cadascuna de les falles infantils i grans.

Com no podia ser d’altra manera en l’acte van participar també els encarregats de fer realitat cadascun dels monuments fallers: els artistes. Cada un d’ells va signar els esbossos que va lliurar a les falleres majors i presidents de cadascuna de les falles

L’acte va acabar amb un berenar en què ja es respirava ambient faller. A continuació vos deixem les fotografies d’aquest acte que és el primer del nou exercici faller.

 esbossos betera 2 esbossos betera 4 esbossos betera 5 esbossos betera 11
esbossos betera 6 esbossos betera 7 esbossos betera 8 esbossos betera 9
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment