Opinió

Vicente-Sorlí-211OPINIÓ
Vicent Sorlí, PSPV-PSOE de Bétera 

Aquest argument no va a ser tot l’objectiu que deuria ser i més a més  venint d’un socialista-militant. Ser socialista és una forma de ser i estar, és una forma determinada de vore la vida, els seus problemes i les possibles i millors solucions; la política precisament tracta això. No hi ha altra eina per canviar les coses que no siga la política

Per tant, tot i no estar moltes vegades d’acord amb les persones que en un moment determinat han  encapçalat el projecte socialista, i encara que hi ha militants que no són socialistes i hi ha molts socialistes que no són militants, este 20 de desembre no cal que diga quina va a ser la meua opció.

Però hi ha altres opcions: tenim als de la gavina blanca  amb fons blau. Ells també tenen el seus militants i els seus votants i, esta vegada, si no han estat massa d’acord en com ho han fet, tenen la fortuna de triar als emergents color taronja–carabassat, que amb l’ajuda d’alguns grups mediàtics, estan creant moltes expectatives, tal volta massa. Tots estem esperant que  puge el teló i comence la funció, però mentres tant, i a contrallum s’observen ombres darrere d’eixe teló, ombres que recorden inevitablement altres ombres.

Per altra banda, els emergents morats, que van de plató en plató amb el seu full de ruta,  un full escrit a llapis i amb borrons, cada vegada amb més borrons; fins i tot el full apareix arrugat després de tantes rectificacions, semblant més que un programa polític un quadern de pàrvuls.

Deprés tenim a la cooperativa d’idees, que cal reconèixer que han fet un bon treball polític, però últimament s’han deixat portar per les pretensions  personals de la seua estrela mediàtica, que per cert,  l’enlluernen les fulles de ruta i ella enlluerna a tots. Per últim vull desijar-li tota la sort del món a eixos que estan entre el 4’5 i 5%. Ells no han sucumbit ni als platós ni a les fulles de ruta plenes de borrons………..cada vegada amb més borrons.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment