NotíciesOci i Cultura
mostra betera aljama

Foto: Bes Audiovisual

12 de desembre, la Asociació Cultural l’Aljama de Bétera celebra la VIII Edició de la Mostra de Música i Balls Tradicionals. Aquest és un acte cultural i solidari que es consolida any rere any i que en esta ocasió la recaptació de la venda d’entrades es donarà a la Fundació Stop San Filippo.

Enguany els assistents gaudiran de l’espectacle “Temps en Dansa”, un espectacle dirigit per Pep Ricart i on l’Aljama vol transmetre al públic les sensacions i emocions de la nostra tradició, de la nostra festa.

“Ens agradaria que ens acompanyareu en esta edició tan especial de la Mostra en la que estem treballant amb molta il·lusió i esforç per fer realitat este muntatge tan desitjat per totes i tots els que formem l´associació cultural l’Aljama de Bétera”, afirmen des de l’entitat.

temps en dansa copia“Gràcies al nostres col·laboradors: Ajuntament de Bétera, Pollos Planes i Bes Audiovisual, com ja es costum podem destinar la recaptació de les entrades per a un treball social, enguany amb les vostres entrades ajudem a la xiqueta Noelia i a fundació Stop Sant Filippo”, apunten.

La VIII Mostra de Música i Cultura Tradicional tindrà lloc este dissabte 1 de desembre, a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera. Ja es poden comprar les entrades a: Pollos Planes de Bétera, Ateneu Civic i Cultural de Bétera, a la fundació Stop Sant Filippo de Bétera (Amparo), o contactant amb qualsevol membre de l’Aljama. Preus: 4 euros adults / 2 euros xiquets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment