ComerçNotícies

bulevar BéteraLa nova directiva de la Junta de l’Associació de Comerciants de Bétera s’ha posat a treballar a destall per posar en marxa una potent campanya perquè els comerços de la localitat siguen els protagonistes de les compres nadalenques dels veïns i veïnes.

La primera acció es durà a terme entre els 75 comerços associats que sortejaran 12 premis en metàl·lic: un de 500 euros, un de 300 euros i 10 premis de 100 euros. Participaran tots aquells veïns i veïnes que compren en els comerços associats en els quals se’ls entregarà una butlleta. La campanya començarà el 10 de dicembre i el 30 de desembre es lliuraran els premis.

“La campanya de Nadal ens ha donat a la cara ja que vam fer el canvi de directiva a finals de novembre: el nostre primer objectiu és treure els cartells i díptics després del pont. Hem pres la deicisión de repartir 8.000 díptics no només el casc urbà sinó també les urbanitzacions. Volem que la campanya tinga molta repercussió”, explica David Carrasco, nou president de l’associació.

A més a més el 22 i 23 de desembre es desenvoluparà la Fira de Nadal amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera en la que per 10 euros, els comerços poden sumar-se a esta iniciativa que portarà música, animació, degustacions, cercaviles i importants descomptes al centre de Bétera. “Hem pensat en planificar activitats per disfrutar en família, sobretot que els xiquets es divertisquen mentre els pares visiten i compren  als comerços”, afirma David Carrasco.

Des de l’associació de comerciants animen els veïns a que realitzen les seues compres de Nadal a Bétera, “això és un cercle, si ells inverteixen en el comerç local, el comerç continuarà treballant amb noves iniciatives, més motivats, podrà donar millors preus i fins i tot donar feina a més persones del poble”, conclou José Vicente Pardo, vicepresident de l’associació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment