Notícies

escudo-betera1L’Ajuntament de Bétera celebra hui, dimecres 9 de desembre, el ple ordinari corresponent al mes de desembre que s’havia d’haver celebrat aquest dilluns però que ha hagut de ser traslladat per ser festiu a la Comunitat Valenciana.

En esta ocasió es tractaran 14 punts inclosos en l’ordre del dia més les mocions presentades i els precs i preguntes. La sessió plenària se celebrarà a les 19.00 hores i Betera.com gravarà el ple perquè tots aquells veïns i veïnes que no puguen assistir puguen veure’l els pròxims dies a través de Bétera TV.

A continuació vos deixem l’ordre del dia:

1. Règim jurídic. Aprovació de l’acta anterior del ple d’octubre.

2. Règim jurídic. Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.

3. Règim jurídic. Control i fiscalització de les resolucions de l’Alcaldia des de la darrera sessió plenària ordinària.

4. Règim jurídic. Donar compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l’última sessió plenària ordinària.

5. Hisenda. Expedient sobre aprovació reconeixement extrajudicial de crèdits FPL 004/2015.

6. Hisenda. Expedient sobre aprovació reconeixement extrajudicial de crèdits FPL 005/2015.

7. Hisenda. Expedient sobre Informe de la Interventora Municipal de 5 de novembre de 2015, sobre càlcul de cost efectiu dels serveis prestats any 2014.

8. Interior. Expedient de donar compte del canvi d’integrants en el grup polític municipal del PSOE i designació de portaveus.

9. Interior. Expedient sobre nomenament de representants de la corporació en el Consorci València Interior.

10. Interior. Expedient sobre adhesió al Conveni Marc entre l’Administració General de l’Estat i la Generalitat per a la implantació d’una xarxa d’oficines integrades d’atenció al ciutadà.

11. Interior. Expedient sobre aprovació de la modificació dels Estatuts de la Mancomunitat del Camp de Túria.

12. Medi Ambient. Expedient sobre resolució de discrepància formulada per la interventora municipal en l’acord plenari de 06/08/2012, d’ampliació del contracte adjudicat a “Dryade Jardineria y Medio Ambiente, S. L.”, del servei de manteniment, conservació i neteja de les zones verdes i d’equipament públic del terme municipal de Bétera.

13. Urbanisme. Expedient sobre incompliment de les obligacions del Sector R-3 adjudicat a la mercantil “Primer Grupo Proyectos Inmobiliarios, S.L.” (abans COVIVAL) i assumpció per l’ajuntament de la gestió directa.

14. Urbanisme. Expedient sobre desistiment, arxiu del programa d’actuació i devolució de l’aval en relació amb el PAI Los Aludes I i II de Bétera.

15. Règim jurídic. Precs i preguntes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment