Notícies

votar1 - copiaLa Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana repartirà 50 milions de paperetes i més de set milions de sobres per a les eleccions de diumenge que, en les quals hi haurà 5.764 meses electorals, 18.115 urnes, 5.567 cabines de votació i 8.254 elements de senyalització distribuïdes en 2.237 col·legis.

En aquesta jornada tenen dret a vot 3.607.505 electors valencians, 49.690 més que en les passades eleccions generals. Les dades les ha donat a conèixer aquest dimecres el delegat del Govern de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, que ha visitat el magatzem electoral de la província de València per a comprovar tot el dispositiu material que s’utilitzarà diumenge que ve.

“La Delegació repartirà 50 milions de papers i més de set milions de sobres perquè els valencians puguen exercir el seu dret a vot diumenge que ve. Estem coordinant el dispositiu perquè els col·legis electorals disposen de tots els mitjans i de la infraestructura necessàries”, ha informat Moragues.

Tot el material es prepara en els magatzems electorals, situat un per província, on estan emmagatzemades cabines, urnes i senyalitzacions i totes les paperetes de votació de totes les candidatures que es presenten. Es reparteix el material a tots els ajuntaments, però a més una part s’emmagatzema per cobrir possibles incidències durant la jornada electoral.

17.147 veïns tenen dret a vot en Bétera 

Bétera tindrà el pròxim 20 de desembre 26 taules electorals que estaran formades per un president o presidenta, dos vocals i dos suplents per cada un, en total 234 veïns preparats per a treballar durant la jornada electoral.

A més dels veïns també treballaran quinze persones de l’Ajuntament de Bétera entre els quals es troben el secretari, els encarregats del padró municipal i dos treballadors a l’entrada del consistori per a consultes així com les brigades per eventualitats en cada un dels col·legis.

Perquè la jornada electoral transcorre sense incidents també estaran presents els apoderats, interventors i voluntaris de cada un dels partits polítics que concorren a les Eleccions Generals.

D’acord amb les dades del cens enviat per l’Institut Nacional d’Estadística, el nombre total d’electors en Bétera  per a estos comicis ascendix a 17.147.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment