Falles

jornadas convivenciaDissabte passat la Junta Local va celebrar el sopar de nadal amb les Falleres Majors i Presidents de les comissions del municipi. Durant el sopar, es va respirar un ambient de festa i germanor fallera on les fotografíes, les rises i les llargues converses varen estar present al llarg de tota la nit. En acabar el tradicional sopar, els membres de Junta Local, Falleres Majors i Presidents van continuar la nit desplaçant-se a un dels locals de l’Albereda.

Així mateix, la jornada de convivència amb la Fallera Major Infantil de Bétera 2016Paula Hernández, i els representants infantils de les cinc comissions falleres es realitzarà aquest dissabte. Consistirà en un dinar amb tots els xiquets i a continuació assistiran a la funció del circ de nadal.

Aquest és un dels actes que va posar en marxa la Junta Local fa ara 3 anys coincidint amb la creació de la figura de les Falleres Majors de Bétera, i cal dir que és un dels actes més fructífers per permetre el contacte entre les representants falleres que des de ja mateix viuran multitud d’actes conjunts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment