Notícies

Comerç nadal beteraEl 22 i 23 de desembre la regidoria de Comerç-AFIC i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) han preparat un fum d’activitats per potenciar les compres en les diferents botigues del municipi. Tallers per a xiquets, animació al carrer i sortejos de regals són alguns dels ingredients que trobaran els veïns en les carpes que s’instal·laran al Bulevard, l’avinguda del País Valencià, Casa Nebot i en l’avinguda de la Constitució amb Ramón y Cajal. Un total de 73 establiments s’han adherit a la iniciativa.

El regidor de Comerç, Augusto Sevilla, mostrà la seua satisfacció davant del programa d’acció que s’ha confeccionat per als dies previs a la Nit de Nadal. “La iniciativa busca consolidar el nostre teixit comercial amb propones atractives i lúdiques per als consumidors”. Cal destacar la varietat de botigues que participen de la campanya “A Nadal, regala comerç local”, com ara restaurants, farmàcies, clíniques, carnisseries, drogueries i forns, per citar-ne algunes.

Activitats programades

Les activitats começaran amb una animació al carrer el dia 19 a càrrec dels “Donyets del Nadal”.  A partir de les 11 del matí i fins les 14 hores aniran repartint tríptics i informant a la ciutadania de la campanya. El 22 de desembre, l’animació es traslladarà al mercat, d’11 a 14 hores, i de vesprada de 17’30 a 20’30 hores amb els “Donyets del Nadal”. De 18 a 20 hores actuaran els personatges nadalencs Mickey i Olaf.

El 23 de novembre els horaris seran semblants i els personatges de ficció passejaran amb música per tots els comerços adherits. A les 19 hores hi haurà una batucada per les zones comercials amb els alumnes del Centre Artístic Musical de Bétera. Finalment, a les 20 hores, se sortejaran els regals –en la carpa dels tallers– entre els compradors que tinguen el segell al tríptic de cinc comerços diferents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment