Notícies

betera elecciones 1Els veïns i veïnes de Bétera voten des de les nou del matí amb total normalitat a les 26 meses electorals distribuïdes en col·legis i edificis municipals de la localitat.

Només hi ha hagut un petit incident a primera hora quan s’ha hagut de retirar una parcarta del PSOE per estar a prop del col·legi electoral de la Penya i alguns cartells del PP que no complien la distància exigida i estaven massa prop del Col·legi Mare de Déu del Carme.

Fred al castell

betera elecciones 4Una altra de les anècdotes ha sigut el fred que fa en alguns edificis municipals sense calefacció, com ara el Castell on s’han hagut de repartir estufes, “estem gelades malgrat les estufes, no ens podem llevar les jaquetes”, ens explicaven tres membres d’una de les meses electorals del Castell.

El ritme de participació durant el matí era tranquil, sense cues en cap dels col·legis, però a partir del migdia la gent s’ha anat animant i es veia més ambient pels carrers de Bétera. L’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha estat durant tot el matí de col·legi en col·legi comprovant que tot estava en ordre i com no, de passada, també ha dipositat el seu vot, “animem als veïns a participar en les eleccions, en un dia tranquil i de normalitat democràtica a Bétera”.

betera elecciones 3A les portes del Centre Artístic Musical hem trobat a un enquestador realitzant les tradicionals enquestes a peu d’hurna els resultats eixiran a les 20.00 hores a l’especial de TVE.  Allí una veïna afirma que “ella ja aviá complit votant i ara els toca a ells complir amb els ciutadans”.

Vos recordem que els col·legis electorals estaran oberts fins a les 20:00 hores. Poc després coneixerem dades de participació i resultats que us anirem explicant a través de Betera.com

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment