Notícies

betera elecciones 5El Partit Popular de Mariano Rajoy va guanyar ahir amb 4.086 vots (31,39%) les Eleccions Generals a la localitat de Bétera seguits de prop per la coalició Compromís-Podem (És el moment) que han obtingut la confiança de 3.260 veïns o el que és el mateix el 25,04% dels vots.

Bon resultat també per a Ciudadanos en la localitat de Bétera per aconseguir 2.852 paperetes o el que és el mateix el 21,91% dels vots emesos a Bétera. El PSOE a Bétera baixa fins al quart lloc a l’aconseguir només 1.757 vots.

En cinquè lloc se situa Unitat Popular (IU)  amb 511 vots (3,93%) i el sisè lloc és per a PACMA (Partido Animalista contra el Maltrato Animal) que aconsegueix a Bétera 154 vots quan el 2011 només va tenir 53.

Dels vots emesos durant la jornada d’ahir 92 van ser nuls i 64 persones van optar pel vot en blanc, segons les dades del Ministeri de l’Interior.

Perduda de vots

Tot i la victòria del PP a Bétera la formació s’ha deixat a Bétera 2.581 vots respecte al 2011. També el PSOE ha perdut 721 des de les passades Eleccions Generals i Esquerra Unida ha aconseguit 120 vots menys.

Puja la participació a Bétera

Un total de 13.110 veïns i veïnes de Bétera van votar ahir amb un percentatge de participació del 77,56% dos punts més que el 2011 (75,12%).

Incidents

A l’inici del recompte es va produir una fallada en el subministrament d’energia elèctrica a Torre en Conill que va durar una mitja hora, el que va impedir continuar amb el recompte dels vots que es va reprendre una vegada solucionat el problema. Allí els membres de la mesa acabaven a la 1:59 de la matinada.

Betera resultados ministerio

Ministeri de l’Interior

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment