turismo betera aplicacion 1La nostra localitat i el seu atractiu turístic estarà present a FITUR 2016. Es tracta d’un dels certàmens més importants dels sector turístic internacional que es celebra a Madrid del 20 al 24 de gener. Bétera participarà de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de València al costat d’altres localitats d’interior properes com Riba-roja de Túria i Llíria

Estar en aquest certamen internacional és realment important per a l’impuls turístic de la localitat i és que, tal i com ens ha explicat la nova regidora de Turisme, Daría Terrádez, “Bétera compta amb un important i ric patrimoni patrimonial, tant material (jaciments arqueològics, monuments, arquitectura civil i religiosa, etnologia), com immaterial (la nostra Festa de les Alfàbegues a la Mare de Déu d’Agost, una festa ancestral que entronca amb les tradicions mediterrànies més antigues, i en la qual s’exhibeixen, entre altres elements, les nostres famoses alfàbegues gegants) i  el turisme d’oci com el club de golf, centres hípics, hostaleria i restauració”.

Orelletes, alfàbegues, música i balls tradicionals 

fiestas-betera-2Amb l’objectiu que l’essència de Bétera estiga present a FITUR 2016 el seu estant tindrà vídeos, fullets, bosses representatives de la marca turística, presentació de la app “Bétera turística”, una degustació de la nostra gastronomia típica com les orelletes i les coques fines, i una actuació folklòrica, amb música de tabal i dolçaina i balls tradicionals. A més també es presentaran dos ofertes turístiques en col·laboració amb un hotel punter de la nostra població.

Bétera promocionarà “la diversitat de productes turístics per a tots els públics, familiar, educatiu, cultural, lúdic, esportiu, així com la seua riquesa patrimonial i cultural, els jaciments arqueològics de l’Horta Vella i de la Torre Bufilla. També  s’ensenyaran les noves rutes de patrimoni de guerra, les trinxeres i búnquers de la línia Puig- Carassols, i com no, donarem a conèixer a nivell internacional la festa de les Alfàbegues, la nostra festa més important”, ha explicat la regidora de Turisme.

casa nebotTot i tindre aquests atractius turístics “el foment del turisme no ha estat present fins fa pocs anys enrere. Esta preocupació ha anat creixent i prenent part important en el nostre pressupost, a més de presentar projectes punters pel que fa a noves tecnologies i comunicació, com la nostra app turística, a més d’apostar fort per la nostra presència a les xarxes socials. És per això que anem sent més visibles i per això s’ha comptat amb nosaltres per primera vegada per formar part de la representació de la Comunitat Valenciana. Bétera mereix estar present a FITUR“, afirma Daría Terrádez.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment