Oci i Cultura

DOTLa companyia Maduixa Teatre oferirà a Llíria este pròxim dimecres “Dot”, premi Max 2015 al millor espectacle infantil. Esta sessió de teatre familiar s’emmarca dins de l’agenda cultural de l’Ajuntament de la localitat.

“Dot” és un espectacle en què la dansa, el teatre, la música i les noves tecnologies es combinen per a oferir un trencaclosques màgic on tot és possible. Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt, l’escenari va transformant una gegantina paret blanca en un espai ple de color.

La representació tindrà lloc este dimecres 23 a les 18.00 hores al teatre de la Llar del Jubilat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment