Notícies

Logo Conselleria

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme ha atorgat una subvenció econòmica a Betera.com per fomentar l’ús del valencià en les seues publicacions diàries.

Segons la notificació rebuda aquest mateix matí “per Orde 22/2015, de 19 de novembre, es convoquen ajudes econòmiques per al foment del valencià destinades a mitjans de comunicació social: empreses de televisió, ràdio i premsa. (DOCV núm. 7662 de 20.11.2015). Vista la proposta de l’òrgan instructor, d’acord amb l’informe de la Comissió Tècnica avaluadora de les sol·licituds, que s’indica en la base huitena de l’annex de les bases de la convocatòria, i fent ús de la delegació del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport expressada en la disposició final primera de l’orde de la convocatòria, resolc: Primer Concedir les subvencions proposades a les entitats que s’indiquen en l’annex”.

Aquest diari es va presentar fa unes setmanes per primera vegada a la convocatòria pública per la qual la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport atorgava ajudes econòmiques als mitjans de comunicació (televisió, ràdio i premsa escrita o digital).

Després de presentar tota la documentació necessària i justificar la publicació de notícies en valencià, el nombre de visites diàries, així com, tenir a la nostra redacció a professionals amb els títols lingüístics necessaris, hem rebut la notificació amb la confirmació de la quantitat de la concessió atorgada.

Foment de la llengua

Bétera.com ha apostat per introduir la nostra llengua d’una manera gradual a les publicacions del diari. Primer vam començar escrivint en valencià les notícies de temàtica cultural i festiva per després anar ampliant la nostra redacció en valencià a tot tipus de notícies, des de política municipal a esports o opinió.  El nostre objectiu és seguir escrivint notícies en valencià perquè els veïns de Bétera, un poble valencianoparlant, tinguen l’opció de llegir tant en valencià com en castellà per igual.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment