Successos

cooperativa betera roboDurant la matinada de dilluns una banda va robar al bar de la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) per la qual cosa uns encaputxats, gravats per les càmeres de seguretat, van forçar l’entrada de l’establiment.

Tot i que fonts municipals ens han confirmat que no es van dur molts diners, si que ha estranyat a la Policia Local de Bétera la peculiar manera de cometre el robatori ja que la banda “va col·locar en el pont de la carretera que porta a la cooperativa una espècie de barricada de palets, contenidors i cordes amb l’objectiu d’impedir el pas mentre cometien el robatori”.

Estos mateixos impediments els van col·locar també a la resta d’accessos de la cooperativa, “crida l’atenció la forma de l’atracament, el professionals i previnguts que van ser per impedir l’accés a les cossos de seguretat amb els seus vehicles”, afirmen des del consistori.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment