Busqueu plans per fer amb les més menuts aquesta setmana de Nadal? La Casa de la Cultura de Bétera ha programat per als tres pròxims dies les millors pel·lícules de dibuixos animats del 2015.

“El viaje de Arlo”, “Hotel Transylvania 2” i “Pinocho y su amigo Coco”  han sigut les pel·lícules triades per aquest Nadal. Les sessions són a les 18.00 hores i l’entrada costa 4,50 euros.

el viaje de arlo beteraDilluns 28 de desembre

“El Viaje de Arlo” de Disney-Pixar:

¿Què haguera passat si mai s’hagueren extingit els dinosaures? La pel·lícula narra en to humorístic la història d’Arlo, un Apatosaurus animat amb un gran cor. Després d’una situació dramàtica que pertorba a la seua família, Arlo s’embarca en un gran viatge en el que l’acompanyarà un xiquet. “El viatge de Arlo” és un viatge extraordinari d’auto-descobriment ple d’aventures amb personatges increïbles i commovedors.

Dimarts 29 de desembre

“Hotel Transylvania 2” de Sony Pictures:

Seqüela de ‘Hotel Transilvania’, en la qual la família de Dràcula serà protagonista. El comte-vampir està preocupat perquè el seu nét Dennis mostra signes de ser molt més humà que vampir ja que encara no té ullals. Per això decideix enviar-lo a un campament per monstres. Però la seua decisió es veurà condicionada per l’arribada del seu pare, el mil·lenari vampir Vlad, que entrarà en còlera quan s’assabente de la naturalesa del seu besnét.

pinocho beteraDimecres 30 de desembre

“Pinocho y su amiga Coco”, clàssic de producció alemanya:

Geppetto és un ancià solitari que un dia crea un titella de fusta a la qual posa el nom de Pinotxo. Els seus desitjos de que es convertisca en un xiquet de deveres es faran realitat gràcies a l’ajuda de la fada Blava, encara que Pinotxo seguirà tenint cos de fusta. Tot i que compta amb Pepito Grillo com a guia, aviat atraurà una pila de problemes per desobeir els seus consells. Es veurà obligat a escapar de la casa del seu pare i viurà aventures salvatges que l’ajudaran a madurar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment