Notícies

navidad beteraEl Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Bétera ha creat una Escola de Nadal per a xiquets amb risc d’esclusió social del 23 de desembre al 5 de gener.

Durant este període els menors treballaran activitats per afavorir la creativitat, l’increment de les habilitats socials i la interacció en el grup d’iguals. El dia 30, gràcies a l’Associació de Propietaris Mas Camarena, visitaran les instal·lacions equestres per gaudir dels animals.

El dia 5 els xiquets rebran la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar. Al llarg d’estés vacances els menuts tindran el dinar inclòs per cobrir les necessitats d’alimentació. L’escola ha rebut una subvenció de “la Caixa” i hi participa el grup “A riure”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment