Comunitat ValencianaNotícies

metro beteraLa Generalitat manté per al 2016 els preus del transport públic amb l’objectiu de potenciar el seu ús i afavorir una política de mobilitat a l’abast de tots els ciutadans.

D’esta manera es congelen les tarifes dels títols de transport integrats de l’Àrea de València en els serveis específics de metrobús i Metrorobital així com les dels serveis públics de transport prestats per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), a través de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, les del sistema TAM a Alacant i les del TRAM a Castelló.

Preus per a 2016

Així, el abonament de transport de 10 viatges amb dret a transbordament i d’ús en EMT, FGV-Metrovalencia i Metroorbital es manté a 9 euros i a 4 euros el títol temporal per dies T-1.

L’abonament mensual, vàlid segons zones, segueix oscil·lant entre els 45 euros de la zona A / B / C i els 79,10 de la ABCD. El bitllet senzill de metrobús contínua a 1,45 euros i el de Metroorbital a 1,50, i es manté en tots dos casos el preu d’un euro per a les persones jubilades.

Les tarifes de Metrovalencia mantenen el preu del bitllet senzill i el bonometro, títol més utilitzat pels viatgers, que seguiran costant per a una sola zona 1,50 euros i 7,20 euros, respectivament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment