Oci i Cultura

campanadas1Els veïns i les veïnes de València, així com tota la gent que estiga a la ciutat la nit de cap d’any, disposaran d’una gran celebració de campanades, en la línia de les que oferixen històricament ciutats com Madrid en la Puerta del Sol o Nova York en Times Square.

La festa començarà a la Plaça de l’Ajuntament una hora abans de les campanades (a les 23 hores) la nit del 31 de desembre i acabarà a la 1:30 hores ja del dia 1 de gener. La gran protagonista de l’esdeveniment serà la música, amb actuacions d’Elyella, Ley DJ i Paco Plaza.

Elyella és un duo que ha tancat els festivals més importants del país i també ha estat convidat per les sales amb més prestigi. Es caracteritza pels seus èxits de pop i indie, barrejats amb espectacle, energia i bon ambient.

Per la seua banda, la valenciana Ley DJ ha rebut el reconeixement internacional al seu treball, que ja han gaudit en les millors sales i festivals. A més, amb Paco Plaza hi estarà present una de les figures més reconegudes de l’escena musical valenciana, amb el seu treball de bootlegs i mash-ups.

També tindran un paper especial la llum i la pólvora durant els minuts finals de l’any 2015 i els inicials de 2016. L’empresa Ledsvisuals ha preparat un espectacle d’il•luminació previ al moment en què l’atenció se centrarà en el rellotge de l’Ajuntament. Amb les campanades es donarà la benvinguda al 2016. Caballer Fx s’encarregarà del component pirotècnic per a una festa històrica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment